Medon Berisha: Një talent shqiptar në shkëlqim

Medon Berisha, një artist shqiptar me talent të jashtëzakonshëm dhe një zë magjik që zbret në zemër, po arrin suksese të mëdha në skenën muzikore⁤ ndërkombëtare. Një shembull ⁤frymëzues për gjeneratën e re.

Weiterlesen