Tre variantet e vendimit për Metën/ Kushtetuesja mund t’i drejtohet edhe komisionit të Venecias – Epoka e Re

[ad_1] Që nga krijimi i saj në vitin 1991 Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë, ndodhet përpara shqyrtimit dhe marrjes të një

Depay del hapur: Dua të luaj për Koemanin, prisni dhe pak…

[ad_1] Memphis Depay është gjithnjë Barcelonës. Sulmuesi 27-vjeçar holandez është shfaqur hapur, duke deklaruar me zë të lartë se dëshiron

Contact Us