Uncategorized

Donaldi e konsideroi zgjedhje të gabuar, Triksa reagon kështu pas postimit

Triksa ka reaguar pas sqarimit që Donaldi bëri me ndjekësit.
Aktori tregoi se ka mbyllur disa dyer që nuk duhet ti hapte duke iu referuar indirekt këngëtares.
Në një pjes tjetër të shkrimit Donaldi zbuloi se po bën maksimumin për një rikthim tek Bora.
Reagimi i këngëtares ishte i menjëhershëm ku shkruan:
‘Shumë njerëz nuk më pëlqejnë mua sepse jam tepër e sinqertë.
Më mirë të them të vërtetën dhe të më urrejnë sesa të më pëlqejnë për diçka që nuk jam’, shkruan këngëtarja në Twitter.