Uncategorized

“Më tallnin pafund”, moderatorja sportive rrëfen nisjen e karrierës në Shqipëri: Koleget më thonin…

Moderatorja e sportit, Lei Kraja, tërheq gjithnjë vëmendjen jo vetëm me linjat trupore seksi në rrjetet e saj sociale, por edhe por edhe me historitë që tregon nga jeta e saj.

Së fundmi, moderatorja ka folur rreth fillimeve të karrierës së saj në Shqipëri, dhe hyrjen në botën e televizionit.

Ajo tregoi se nuk ka qenë aspak e lehtë për të pranuar punën në televizion për shkak të problemeve me gjuhën shqipe. Lei shtoi se e ka pranuar ofertën dhe është rikthyer në Shqipëri pasi ka qenë në një periudhë të vështirë në jetën e saj.
“Bota e televizionit, ok, më ka pëlqyer por më është dukur e pamundur. Sikur “ç’lidhje kam unë” ose “nuk e arrij dot”…