Uncategorized

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta shpërthen në britma, Mevlani e lë keq

Taxi 24 orë 0683076142

Pak ditë më parë Mevlani ftoi Efin në kërcim. Kjo nuk u prit aspak mirë nga Filloreta (vajza që ka ardhur në program vetëm për Mevlanin), e cila u largua nga studioja.

Mbrëmjen e sotme ajo dhe Mevlani u përballën me njëri-tjetrin për të sqaruar situatën. Mirëpo, gjërat mes tyre vetëm sa u përkeqësuan. Filloreta nuk i kurseu britmat ndaj Efit, ndërsa Mevlanit nuk i pëlqeu sjellja e saj dhe e braktisi në përballje.

Filloreta: Së pari duhet të rrish drejt kur të flasësh me mua.

Mevlani: Ou, duhet të na mësosh edhe si të rrimë tanë?!

Filloreta: Unë jam një princeshë, duhet të më vlerësosh!Koha ime është shumë e çmuar, unë nuk kam nevojë për sponsora, kam jetën time në Zvicër. Ti je mësuar me femra tjera, unë kam ardhur prej Zvicre, unë i kam lënë gjërat e mia për ty dhe ti nuk po i vlerëson!

Efi: Mua mos ma ngri zërin! Ngele duke ngritur veten tënde, shyqyr që e ngre po na ul ne të tjerave