Uncategorized

U takuan në Vjenë, vijnë detajet e papritura nga Donaldi dhe Bora

Taxia vjen ku je ti telefono 0683076142

Donaldi dhe Bora janë pajtuar!
Burimet e ‘Rozë’ bëjnë të ditur së ata janë parë së bashku në Vjenë të Austrisë këto ditë.
Akoma më shumë i ka shtuar dyshimet mungesa e Borës në Për’Puthen.
Donaldi ka postuar fotografi nga aeroporti duke mos treguar vedodhjen ndrsa moderatorja ka bërë të kundërtën .
Pak ditë më parë u përfol se Donaldi dhe Bora ishin takuar në shtëpinë e moderatores, shkak u bë parkimi i makinës së Donaldit poshtë shtëpisë.