Uncategorized

Newsbomb.al më afër lexuesve, numri i parë i Revistës online vjen falas

Revista e përmuajshme Newsbomb.al, e dalë në treg prej 20 shtatorit 2021, surprizon lexuesit e saj. Kur janë bërë shtatë muaj nga numri i parë, për të t’ju falenderuar për interesimin e lartë, Newsbomb.al ka vendosur që ofrojë falas numrin e parë.

Në këtë numër do të gjeni artikuj profesionalë të përgatitur nga bashkëpunëtorët tanë. Që nga kryebashkiaku i Fierit Armando Subashi, një analizë të politologut të njohur Afrim Krasniqi për krizën e së djathtës, Erion Veliajn, rrëfimin e Visar Zhitit dhe rrugëtimin politik të Ori Nebiajt, etj.

Në adresën ( https://rb.gy/l3tyse ) do të mund të aksesoni falas numrin e parë të revistës, si një dhuratë për besimin dhe kohën që na kushtoni. Newsbomb.al di t’ju shpërblejë dhe ju falenderon për besimin.