Uncategorized

Një shenjë? Elvana Gjata përdor këngën e Mumajesit në projektin e saj ti ri

Këngëtarja Elvana Gjata ka publikuar projektin e saj më të ri dy ditë më parë. Bëhet fjalë për një bashkëpunim mes saj, Dj Gimi-oo dhe Bardhit. Në këngën e titulluar ‘Ex’, Gjata përdor në tekst titullin e një kënge të ‘mentorit’ dhe ‘ish-it’ të saj, Flor Mumajesi.

“Dashnia me raki” është fraza që përdor këngëtarja, gjë që është edhe titulli i këngës së Mumajesit në bashkëpunim me reperin Ghetto Geasy. Nuk nëse kjo është thjesht që frazë që ka rimuar dhe i është përshtatur teksit, apo është një kunjë për kantautorin dhe këngëtarin Mumajesi.