• July 30, 2021
 Shpata: Ai kryetari, kokë viçi të vijë dhe të shikojë të ecë këmbë këtu
Shpata: Ai kryetari, kokë viçi të vijë dhe të shikojë të ecë këmbë këtu
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us