• July 30, 2021
 “Vuçiq po gënjen, po mashtron qytetarët e Serbisë”Kompania United Group njoftoi se presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, nuk e tha të vërtetën kur foli për të drejtat televizive për të transmetuar Premier League, si dhe se oferta e saj për transmetim ishte 35 milionë euro.

“Aleksandar Vuçiç, i cili u zbulua dje si shefi strategjisë së Telekom Srbija dhe si dikush që mori pjesë në negociatat për blerjen e të drejtave për Premier League në anën e Telekom Srbija, kësaj here nuk po i drejtohemi presidentit të Serbisë, por një konkurrenti në treg “, njoftoi kompania.

Kompania ftoi Aleksandar Vuçiqin për të zbuluar marrëveshjet dhe për të provuar pretendimet e tij se United Group “ofroi më shumë para në raundin e parë, por Telekom fitoi në raundin e dytë”, raporton N1.

Siç u tha, “qytetarët e Serbisë kështu do të binden nëse Vuçiç gënjen nëse merr pjesë në negociata, kështu që ai nuk i di numrat e saktë, ose ai me të vërtetë ka marrë pjesë dhe i di të gjitha detajet, por ai ende gënjen. Në të dy rastet, Aleksandar Vuçiç gënjeu dhe mashtroi të gjithë qytetarët e Serbisë”.

Telekom Srbija ka blerë të drejtat televizive të ligës elitare angleze për 600 milionë euro për gjashtë sezone.

Edhe një kompani kaq e suksesshme si United Group, si një udhëheqës në telekomunikacionin dhe mediat në Evropën Juglindore, nuk mund të ofronte më shumë se 35 milionë euro në sezon për të drejtat e transmetimit të Premier League për tregun e ish-Jugosllavisë. Gjermania dhe Zvicra së bashku kanë paguar 45 milionë për gjashtë sezone. 

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us