• July 24, 2021
 Skandal në klubin e njohur të rajonit, tre lojtarë akuzohen se kanë përdhunuar një të mitur Klubi i njohur nga Sllovenia, Olimpia nga Lubjana, po përballet me një skandal.

Sipas mediave sllovene, tre lojtarë të Olimpisë akuzohen për përdhunim të një vajze të mitur.

“Akuza të rënda kanë filluar të shfaqen në media në lidhje me përgatitjet në Bled. 

Ne duam që të bëjmë të qartë që Olimpia dënon me forcë akte të tilla të pretenduara dhe do të ketë zero tolerancë ndaj tyre nëse vërtetohen se janë të vërteta”, thuhet nga klubi.

NK Olimpija Lubjana raporton se disa lojtarë të futbollit të Olimpisë shkelën rregullat disiplinore të klubit, për të cilat u ndëshkuan, më saktësisht u pezulluan, në përputhje me rregulloret disiplinore.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us