• July 30, 2021
 Sinqeritet e lot, të dielën ekskluzivisht në NIN, Melinda ‘e vërtetë’


Më në fund!

Një nga personazhet më të kërkuar nga opinioni, thyen heshtjen.

Këtë javë, fenomeni Melinda i jep përgjigjet e saj në një intervistë ekskluzive në NIN të Klan Kosova me Alaudin Hamitin.

Ajo si asnjëherë tjetër, do të flasë për bllokadat në karrierë, kapitullin e dhimbshëm të humbjes së nënës e planet e karrierës.

Një rrëfim tejet i sinqertë që sipas moderatorit Hamiti përbën intervistën në të cilën njerëzit “do ta shohin Melindën e vërtetë”.

Të dielën nga ora 20:45 në Klan Kosova dhe LIVE në platformat online – Facebook dhe Youtube. /Prive.al

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us