• July 30, 2021
 “Si shkoni me vjehrrën?”/ Rama pyet të zonjën e bujtinës në Gjirokastër, ajo nuk ia kursen përgjigjen


Kryeministri i vendit ishte sot në Tepelenë dhe Gjirokastër, ku inspektoi disa nga punimet që po bëhen në zonë.

Bashkë me ministren e kulturës, Elva Margariti, ai shkoi në Muzeun Etnografik të Gjirokastër, pa ga afër punimet në sheshin Çerçiz Topulli si dhje në kalanë e Ali Pashë Tepelenës.

Ndër të tjera, shkuan në nëj bujtinë të zonës, që është mbështetur nga skema e financimit AZHBR. Teksa qëndronte me nënë Marien dhe zonja tregonte ambientet, kryeministri nuk kurseu batutat.

“Me vjehrrën mirë shkoni?”, pyeti Rama.

 “Super, më mirë se mund ta mendoni”, u përgjigj zonja.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us