• July 23, 2021


Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore, Shyhrete Behluli, është nënë e pesë fëmijëve, shkruan “Kosovarja”.

Duket sheshit se ajo është bashkëshorte, nënë, gjyshe e vjehërr mjaftë e lumtur.

Këngëtarja ka dy fëmijë të martuar, që janë Njomza dhe Kushtrimi, që janë bërë edhe prindër, e Shyhreten e kanë gëzuar me nipër e mbesa.

Në familje, janë edhe tre beqarë, dy vajzat dhe djali.

Shyhretja me të shoqin, kanë pozuar me beqarët e familjes, shkruan “Kosovarja”.

 
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us