• August 1, 2021
 Shkurta elektrizon Ferizajin, kjo ishte atmosfera që krijoi! (VIDEO)


Këngëtarja Shkurte Gashi është rikthyer!

Pas një pauze shkaku i pandemisë dhe zhvillimeve në jetën private, këtë Korrik ajo po e kalon si në periudhën para-pandemike, me data të shumta të koncerteve dhe dasmave.

Së fundmi, Shkurta ka performuar në qytetin e Ferizajt.

Në një nga klubet më të njohura, ajo e ka elektrizuar atmosferën me këngët e saj dhe zërin fantastik, siç edhe kuptohet nga videot e ndara në rrjetin social Instagram.

Dihet sigurt se ku është Shkurta është atmosfera andaj s’kishte si të ndodhte ndryshe as këtë herë. /Prive.al

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us