• July 28, 2021
 Shkëmbi i Kavajës në flakë/ Era po favorizon përhapjen e zjarrit


Një zjarr ka rënë pasditen e sotme te Shkëmbi i Kavajës në Durrës.

Flakët janë konstatuar fillimisht pranë tunelit, te rruga dytësore, por era po favorizon përhapjen e shpejtë të tyre dhe zjarri po ngjitet lart në kodër.

Në vendngjarje sapo kanë shkuar zjarrfikësit që po mundohen të neutralizojnë përhapjen e mëtejshme të tyre.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us