• July 24, 2021
 Shalev Hulio dhe Omri Levi, izraelitët që krijuan “Pegasus”, softuerin spiun më të fuqishëm në botëNSO ka marrë kritika të ashpra pas akuzave se softueri i saj është përdorur nga qeveritë për të spiunuar gazetarëtSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us