• July 23, 2021
 Sarri dhe përdorimi i dronit, një ‘mik’ për taktikat e tij tek Lazio


Maurizio Sarri shikon Lazion e tij nga lart.

Një këndvështrim tjetër për të studiuar më mirë taktikat e ekipit. Tekniku toskan bën përdorimin e dronit gjatë stërvitjeve. Ai është një nga të parët që përdori këtë lloj teknologjie në futboll.

Sarri ngre dronin kur duhet të punojë në lëvizjet në terren. Sidomos nëse ai duhet t’i shpjegojë mbrojtjes se si të lëvizë. Në mëngjes provoni dy teste me mbrojtjen.

I pari ishte me: Marusic, Luiz Felipe, Patric dhe Kamenovic. E dyta me: Lazzari, Vavro, Radu, Hysaj dhe Fares.

Pastaj ishin mesfushorët dhe sulmuesit.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us