• July 28, 2021
 Sa e ëmbël! Lei zbuloi një fotografi fëmijërie dhe na shkriu zemrat!


Lei Kraja është njëra nga femrat më të bukura të ekranit shqiptar.

Prezantuesja e sportit po kaq e ëmbël sa sot duket të ketë qenë që e vogël.

Ka qenë vetë Lei që ka zbuluar një fotografi nga fëmijëria e saj e hershme dhe na shkriu zemrat me pamjen e saj.

“Kam ende të njëjtën rrudhë. E njëjta fytyrë, përveçse isha më e bukur. Fakt, njëri nga veshët e mi është ende më i madh se tjetri. Dhe një sy vazhdon të jetë ndryshe nga tjetri”, ka shkruar Lei sipër fotos.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us