• July 23, 2021


Ryva mbetët një këngëtare e dalluar në shumë aspekte.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, në çdo kohë ajo është pjesë e lajmeve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Duke zgjedhur modele të ndryshme të veshjeve, gjithmonë duket një femër e dalluar dhe mbetët shembull për të tjerat.

E, këtë herë e rregulluar në mënyrë të veçantë Ryva ua zbulon modelin më të mirë të fustanit për këtë vit.

Ja shikojeni se si është kombinuar.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us