• July 23, 2021
 Regjistri digjital i Partisë Socialiste/ Balla takim me kryetarët e partisë të 61 bashkive të vendit


Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste Taulant Balla zhvilloi sot një takim me kryetarët e Partisë Socialiste në 61 bashkitë e vendit.

Në takimin që u zhvillua në selinë e PS-së u diskutua lidhur me regjistrin digjital të Partisë Socialiste, procesin e analizës dhe zgjedhjet në nivel vendor të partisë që do të zhvillohen gjatë vjeshtës.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us