• July 30, 2021
 “Pozhari ishte zëdhënës i Fatmir Limajt, pastaj i Shpend Ahmetit, pastaj i Arben Vitisë”


Sekretari i PSD-së z. Nol Nushi ka reaguar në rrjetin e tij social ndaj analistit pro VV-së z. Xhevdet Pozhari.

Ai ka shkruajtur se;

Pervec qe ka harru qe ka pesu debakel mbreme, analisti i pushtetit e paska harru edhe nje ë!

Pra shkruhet çmontojmë e jo çmontojm!Btw nuk eshte shpifje qe Xhevdeti ka qene zedhenes i Fatmir Limajt, pastaj i Shpendit e pastaj i Arbenit dhe poashtu eshte e vertete qe gruaja e tij u gradua ne Universitet bash ne Qeverine Kurti.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us