• July 24, 2021
 Po bëjmë përpjekje që Gruevski të kthehet në vend dhe të vuaj dënimin


Kryeministri Zaev në një intervistë për “Dojçe Vele”, ka folur edhe për ish-kryeministrin Nikolla Gruevski i cili po ndodhet në arrati në Budapest të Hungarisë.

Zaev tha se po i shqyrtojnë të gjitha mundësit ligjore që Gruevski të kthehet në vend dhe të vuaj dënimin e tij.

“Maqedonia e Veriut vazhdon të kërkojë të gjitha mënyrat ligjore që ish-kryeministri të kthehet, me qëllim vuajtjen e dënimit të caktuar nga Gjykata”, u shpreh kryeministri Zaev.

Intervista e plotëBURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us