• July 30, 2021
 Parashikon gazetari kosovar: Qeveria Kurti 2, do të bie pas pak muajsh!


Gazetari Valon Syla ka thënë se Qeveria Kurti 2 do të bie pas 5 ose 6 muajve.Ai ka thënë se e tërë ngjarja rreth ngjitëses prej 5 eurove që pritej të aplikohej për qytetarët që regjistronin veturat e tyre është skandaloze.“VV do të bie pas 5 ose 6 muajsh”, ka thënë ai në T7.

Ministria e Infrastrukturës njoftoi sot se ka vendosur që të pezulloj vendimin për tiketën prej 5 eurove për regjistrim të automjeteve.Lajmin e ka bërë të ditur, zv.ministri i Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, i cili vet e kishte nënshkruar këtë marrëveshje.“Sot kam marrë vendim që të pezulloj marrëveshjen për tiketa ngjitëse deri në marrjen e vendimit përfundimtar për këtë çështje”, ka thënë ai.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us