• July 28, 2021
 Ngjarjet e datës 22 korrik
Oda e Mjekëve të Kosovës organizon tryezë diskutimi me temën “Kualiteti i shkollimit universitar dhe pasuniversitar i mjekëve”. (Hotel “Emerald”, Prishtinë, ora 10:00)

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare. (Salla e seancave plenare, ora……BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us