• August 1, 2021
 Maradona “rikthehet” në Napoli, statuja e legjendës së futbollit zbulohet këtë datë


Napoli dhe Këshilli i qytetit të Napolit në krye me kryetarin e saj kanë diskutuar rreth një statuje për Diego Armando Maradonën.

Legjenda e Argjentinës dhe Napolit vdiq nga një sulm të zemër më 25 nëntor të vitit të kaluar.

Klubi napolitan i ka dhënë emrin e stadiumit të tij dhe tashmë po diskutohet rreth projektit për ta ndërtuar stëtujën e legjendës së futbollit.

La Gazzetta dello Sport raporton se Këshilli i Qytetit ka pranuan një donacion nga artisti italian Mimmo Sepe, ndërkohë që statuja e Maradonës do të zbulohet më 29 korrik jashtë stadiumit të Napolit.

Këshilli ftoi 1 mijë fëmijë në zbulimin zyrtar të statujës.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us