• July 30, 2021


Majlinda Zeka është një ndër femrat më tërheqësë tek publiku.

Me poza të shumta në rrjete sociale, gjithmonë godet në forma të ndryshme duke kaluar në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Ajo që e dallon më shumë Majlinden, është gjoksi gjigant që ka duke tërhequr vëmendje të madhe.

Edhe këtë herë, në fustanin e bardhë dhe të ngushtë Majlinda befason me të pasmet e saj.

Për më shumë, shikojeni.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us