• July 30, 2021


Learta Jakupi edhe pse nuk njihet për ndonjë profesion, nuk mungon asnjëherë në mediat rozë.

Pasi që ka një përkushtim të madh në paraqitjen fizike, gjithmonë duket bukur dhe e dalluar.

Edhe kur shkon në biznesin që udhëheqë ajo duket zonjë duke ekspozuar trupin e saj.

Theksojmë, ajo është nënë e dy fëmijëve dhe mbetët e angazhuar në punët që ka.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us