• July 28, 2021
 Learta duket e mahnitshme edhe në punë


Learta Jakupi edhe pse nuk njihet për ndonjë profesion, nuk mungon asnjëherë në mediat rozë.

Pasi që ka një përkushtim të madh në paraqitjen fizike, gjithmonë duket bukur dhe e dalluar.

Edhe kur shkon në biznesin që udhëheqë ajo duket zonjë duke ekspozuar trupin e saj.

Theksojmë, ajo është nënë e dy fëmijëve dhe mbetët e angazhuar në punët që ka.

Image

 

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us