• July 30, 2021
 Kurtit i duken katër muaj qeverisje si katër vjet


Kryeministri Albin Kurti gjatë pasdites së të enjten zhvilloi një takim me diasporën në Parkun e Qytetit në kryeqytet.

Aty foli për “të arriturat” dhe sfidat e qeverisë së tij.

Por teksa foli për fillimin e qeverisjes, Kurti u habit duke thënë se si Qeveri i kanë mbushur katër vjet nga votimi në parlament.

“Si Qeveri e Republikës së Kosovës i kemi përmbushur katër vite (muaj)”, ka thënë Kurti, ndërsa të pranishmit duartrokiten.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us