• July 30, 2021
 Kishin humbur në pyllin e Llogorasë, pas 6 orë kërkimesh gjendet çifti francez


Është gjetur çifti francez i cili kishte lëshuar sinjalin SOS gjatë paradites. Mësohet se çifti është gjetur në afërsi të gjirit të Gramës pas 6 orë kërkimesh.

Sipas policisë dy personat ishin në gjendje të mirë shëndetësore , por pa ushqim dhe ujë.

Çifti francez ishin nisur sot paradite nëpërmjet shtigjeve të pyllit të Llogorasë duke u ngjitur Karaburunit për të zbritur në gjirin e Gramës.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us