• July 30, 2021
 KF Fushë Kosova godet me dy super transferime


KF Fushë Kosova ka njoftuar se ka transferuar dy futbollist, shkruan Blicmedia.

Bëhet fjalë për Valmir Kutllovcin dhe Leutrim Beqirin

Ky është njoftimi i klubit.

Mirësevjen Leutrim Beqiri
Qendërmbrojtësi vie nga Arbëria dhe ka nënshkruar kontratë 1 vjeçare me klubin!
KF Fushë Kosova njofton se ka arritur t’i siguroj shërbimet e qendërmbrojtësit të i cili vie nga Arbëria. Bëhet fjalë për Leutrim Beqiri që para pak çastesh ka firmosur kontratë që e mban lidhur me klubin për edicionin e radhës.
Më parë Beqiri ka mbrojtur ngjyrat e KF Prishtinës , KF Fushe Kosoves ,KF Dukagjinit dhe së fundi ishte pjesë e KF Arbëris
SUKSESE Leutrim
Përpara Fushë Kosova

Mirësevjen Valmir Kutllovci
mbrojtësi i djathtë vie nga Dukagjini dhe ka nënshkruar kontratë 1 vjeçare me klubin!
KF Fushë Kosova njofton se ka arritur t’i siguroj shërbimet e mbrojtësit të djathtë i cili vie nga Dukagjini . Bëhet fjalë për 27 vjeçarin, Valmir Kutllovci që para pak çastesh ka firmosur kontratë që e mban lidhur me klubin për edicionin e radhës.
Më parë Kutllovci ka mbrojtur ngjyrat e KF Kek-ut , KF Arbëris , KF Ulpianës dhe së fundi ishte pjesë e KF Dukagjinit
SUKSESE Valmir
Përpara Fushë Kosova
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us