• July 23, 2021
 Gjëra tronditëse që njerëzit kanë bërë pas një ndarjeje – Privé


Një ndarje ‘e keqe’ mund të bëjë që të gjithë ne të bëjmë gjëra që nuk mund t’i imagjinojmë kurrë.

Kur zemrat tona lëndohen, të gjithë mund të mendojmë të gjejmë mënyra për ta shpërqendruar mendjen nga dhimbja ose për të gjetur dikë të ri pa e dashur. Dhe në përpjekje për të ecur përpara, ne përfundojmë duke bërë gjërat më tronditëse.

Më poshtë lexoni gjërat që kanë bërë pesë persona pasi u ndanë nga partnerët e tyre./Prive.al

Aftësitë e rritura të ndjekjes

Ndjenjat e xhelozisë

Bagazhi dhe përgjegjësitë

Hakmarrja

TërheqjaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us