• July 30, 2021
 Çfarë nuk duhet të hash gjatë verës që të kesh barkun e sheshtë?


Vera është stina mëe vështirë për të mbajtur nën kontroll dietën e shëndetshme. Arsyeja është e thjeshtë: Hamë pa e vrarë mendjen se kemi pushime.

Ama disa këshilla mund t’iu ndihmojnë të mbani nën kontroll gjendjen më të mirë të mundshme të stomakut, pa ndjesinë e fryrjes dhe sikletin që të shkakton.

1. Ha shpesh dhe me qetësi e sa më ngadalë të mundesh.
Jepi përparësi perimeve gjatë verës sepse treten më lehtë.
2.Limito konsumin e qumështit, makaronave dhe ushqimeve të skuqura.
3.Pi sa më shumë ujë.
4.Shmang kafenë, shalqiun, bulmetin? akulloret dhe patëllxhanin

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us