• July 23, 2021
 Ballkani kthehet në Suharekë për t’i “mbushur bateritë”, kjo është gjendja e futbollistëve


Disa klube të Superligës së Kosovës janë duke i zhvilluar garat evropiane, kurse disa tjera po përgatitet maksimalisht për sezonin e ri i cili pritet të jetë shumë i zjarrtë, shkruan Gazetasheshi.com

Klubi Futbollistik “Ballkani” tashmë është kthyer në Suharekë për t’i “mbushur bateritë”.

“Portokallinjtë” qëndruar për dhjetë ditë në Mavrovë të Maqedonisë së Veriut ku me shumë sukses e përfunduan fazën e parë përgatitore.

Klubi ka njoftuar se gjendja e skuadrës është optimale dhe se futbollistët po ambientohen me njëri-tjetrin dhe idetë e trajnerit, Bekmit Isufi.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us