• July 30, 2021
 “Ankohen” në Ulqin: Kosovarët frekuentojnë shumë pak plazhet nudo


Ulqini është një nga destinacionet e preferuara për kosovarët.

Plazhet e bukura që e karakterizojnë këtë vend, bëjnë që turistët ti tërheqin çdo ditë e më shumë. Por një gjë që, veçon më së shumti Ulqinin janë edhe plazhet nudo, të cilat janë të njohura në gjithë botën.

Një nga plazhet më të njohura është edhe plazhi i grave, funksionimi i të cilit filloi para 60 vjetësh dhe i cili vizitohet vetëm nga gratë.

Maja Markovic, një nga pronaret e një hoteli në këtë plazh thotë për ATV se roje ka çdokund dhe ky plazh është i siguruar vetëm për gratë.

Por këto plazhe në Ulqin thonë frekuentohen shumë pak nga kosovarët. Arsyet për këtë janë të ndryshme.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us