• August 1, 2021
 Albërie Hadërgjonaj me një këshillë për ata që hezitojnë të marrin vaksinën Anti-Covid – Privé


Albërie Hadërgjonaj, sot ka marrë vaksinën Anti-COVID.

Këtë proces ajo e ka kryer në vendlindjen e saj në Deçan, dhe madje është shprehur e lumtur që e mori vaksinën në vendin ku e ka prejardhjen.

Këngëtarja dha një këshillë për të tjerët që nuk e kanë marrë vaksinën sepse pritet një valë tjetër e COVID-19.

Ajo gjithashtu ka publikuar një video nga momenti i vaksinimit. /Prive.alSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us