• August 1, 2021
 23 pacientë me Covid po marrin trajtim në spitalet e Kosovës97 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, prej tyre 23 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, kurse 55 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 84 pacientë, 13 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitiv,
50 me oksigjeno-terapi dhe një në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave
Klinika Infektive, 38 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 45 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 13 pacientë
10 të konfirmuar pozitivë
5 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme
Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 7 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us