• August 1, 2021
 U prezantua si blerës dhe ia vodhi Mercedesin – kaq i kushtoiNjë person që e quante veten Jason vodhi një Mercedes në vlerë prej 18 mijë paund, pasi kishte shkuar me pretendimin se do ta blinte atë.

Ai kishte komunikuar në internet me Roberta Sanna, pronaren e automjetit dhe kishte lënë takime me të për të parë nga afër makinën, por në fund rezultoi se ishte një mashtrues dhe qëllimi ishte tjetër.

“Ishte rreth të 30-vjeç. Qëndroi për një kohë të gjatë duke e shikuar makinën dhe duke më pyetur për detaje.

Në fund më kërkoi çelësin dhe unë e besova, por ai u largua duke më marrë makinën”.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us