• July 28, 2021
 Thirrje për vaksinim të detyrueshëm për mësuesitShoqata e Shkollave të Mesme në Itali, i ka kërkuar qeverisë të vendosë me detyrim vaksinimin për mësuesit dhe administratorët e të gjithave shkollave në vend.

“Në mënyrë që shkollat të rihapen në shtator , në siguri të plotë, atëherë vaksinimi i mësuesve dhe të gjithëve punonjësve në shkolla.

Në këtë mënyrë do të jemi më të sigurt”, ka bërë me dije shoqata e mësuesve.

Pritet që të premten përfaqësues të tyre të takohen me ministrin e Arsimit, Patricio Bianchi, ndërsa janë shprehur se do t’i paraqesin të gjitha propozimet e tyre në lidhje me situatën e Covid.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us