• July 28, 2021
 Shenjat që tregojnë se jeni të ndjeshëm ndaj glutenit


Gluteni ndryshe njihet si vrasës në heshtje, pasi që shkakton probleme në gjithë organizmin tonë në një proces tejet të ngadalshëm.

Ndodh që as vetë personi që është i ndjeshëm ndaj glutenit të mos e dijë.

Disa nga shenjat paralajmëruese se ju nuk duhet përdorur gluten janë: pesha, mos balancim të hormoneve, probleme me thonj dhe lëkurë etj.BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us