• July 30, 2021


Kënëtarja, Leonora Jakupi, njihet për karakterin e saj të fort dhe reagimet e saj me vend.

Së fundi, diva e estradës është shprehur e acaruar me ‘disa’ që e kanë përfolur diasporën për mosmbajtje të rregullave.

Ajo është shprehur mjaft e revoltuar për ata që kanë shkruar (nuk dihet kujt i është drejtuar) por që kanë dhënë informacione se mërgata nuk po respektojnë rregullat ë komunikacionit, po bëjnë gara me vetura etj.

Shkrimi i plotë i artistës:

 

 

 
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us