• July 24, 2021
 Reagon Lushtaku: Vetëvendosje më shkarkoi përkundër performancës pozitive


Bordi i drejtorëve të “Ibër Lepencit”, ka shkarkuar sot nga detyra kryeshefin, Berat Lushtaku.

Lushtaku, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, ka reaguar duke thënë se vendimi i sotëm nuk është i bazuar në analizën e përformancës.

“Sot bordi i përkohshëm i N.H. “Ibër-Lepenc” i emëruar nga pushteti aktual, në stilin e masave të dhunshme të instaluara nga pushtuesi serb në vitet e 90-ta, pa përfillur as rregulla e as procedura, me një bord gjysmak, pa ndonjë analizë, pa ndonjë bilanc të arriturave të ndërmarrjes, mori vendim për shkarkimin tim nga pozita e Kryeshefit të ndërmarrjes , shkarkim ky plotësisht i jashtëligjshëm dhe i motivuar politikisht”, ka shkruar Lushtaku, përcjell Telegrafi.

“Në vitet prej se unë e udhëheqë ka pasur një performancë të shkëlqyeshme, performancë kjo e konstatuar nga raportet vjetore të auditimit të jashtëm, në të gjithë sektorët e ndërmarrjes”.
“Rritja e te hyrave nga energjia elektrike në masën 33 %, rritja e të hyrave të përgjithshme të ndërmarrjes dhe ndryshimi komplet i gjendjes financiare të ndërmarrjes me një bilanc financiar prej 5 milion euro, regjistrimi i të gjitha pronave të ndërmarrjes në gjeoportalin shtetëror, projektet dhe investimet kapitale më Bankën Botërore, më të mëdhatë në historinë e e ndërmarrjes, janë vetëm disa nga të arriturat e mia gjatë udhëheqjes së N.H.”Iber-Lepenc”.

The post Reagon Lushtaku: Vetëvendosje më shkarkoi përkundër performancës pozitive appeared first on Korrekt Press.BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us