• July 24, 2021
 Po lundronin me kanoe në plazhin e Himarës, policia kufitare shpëton dy turistët (Pamjet)


Policia Kufitare ka shpëtuar dy shtetas te huaj në zonën e plazhit të Livadhit në Himarë.

Shtetasit me origjinë braziliane dhe gjermane rreth 30 vjeç kanë qene me kanoe, ndërkohë qe deti me dallgë ka bërë që dy të huajt të rrezikonin jetën.

Është njoftuar policia kufitare e Vlorës e cila ka shkuar në ndihmë te tyre duke i shpëtuar dhe nxjerrë në breg shëndoshë e mirë.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us