• July 30, 2021
 Në Tabanoc dhe Bogorodicë për hyrje dhe dalje pritet 45 minuta


Në vendkalimet kufitar Tabanoc dhe Bogorodicë ka rritje të frekuentimit të automjeteve, ndërsa koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është 45 minuta.

Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata, informoi Lidhja Automote e Maqedonisë së Veriut.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Komunikacioni në akset shtetërore zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata.BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us