• August 1, 2021
 Natyrë magjepsëse – Bota SotPas dy deshtimeve te mëhershme për organizimin e ecjes në Jazhincë (njëra nga ndalesa e policisë dhe tjetra për shkak të motit me shi) në njërën nga 10 bjeshkët më të bukura në Kosovë,

Të dielën (25 korrik) duke filluar në orën 07:00 të mengjesit, HIKINGNJERI do ta organizojë ecjen e përvjetshme me aventura të bukura në liqenin e Jazhincës me “Hike and swim”!

Ecja bëhet nëpër shteg mes pyjeve, duke kaluar përrocka, nëper gurë dhe natyrë magjepsëse.

Në fund do të ndalemi te liqeni i thellë i Jazhincës për not dhe pushim.

Kjo ecje është e përshtatshme edhe për fillestarë total!

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us