• July 30, 2021
 Milaim Zeka: Pesë deputetë të LVV-së do të krijojnë një ‘grup opozitarizmi’ brenda VV-së, ndër to edhe Vasfije Krasniqi


Gazetari, Milaim Zeka, ka thënë se pesë deputetë të LVV-së pritet të krijojnë një grup opozitarizmi brenda Vetëvendosjes.

Pjesë e këtij grupi pritet të jetë edhe deputetja e VV-së, Vasfije Krasniqi, e cila është e mbijetuar e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë dhe që ka patur pakënaqësi të mëdha me VV-në dhe kryeministrin Kurti.

Tutje Zeka në emisionin “Politiko” tha se edhe Lista Guxo do të bëjë një lloj opozite kundër VV-së.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us