• July 23, 2021
 Mevlani lë një derë të hapur për LedjanenDeklarata e Ledjanës ditë më parë se ajo dhe Mevlani ndanë rrugët pasi ai dhe Antonela vazhdonin të mbanin kontakte pushtoi rrjetin.

Pas kësaj Mevlani reagoi duke paralajmëruar se së shpejti do të flasë duke treguar versionin e tij, atë origjinalin sipas tij.

Ish-konkurrenti ende nuk ka folur gjerësisht por rreth kësaj teme ai është pyetur së fundmi i ftuar në “Breaking”.

A është ndonjë mesazh për Ledjanën a flisni me të dhe si qëndron mes jush?, pyeti prezantuesja

“Jo, për momentin nuk po flasim pastaj në të ardhmen se di, nuk po them se do të ketë një të ardhme të mirë por sigurisht ne nuk mund të parashikojmë asnjëherë çka mund të ndodh”, tha Mevlani dhe kjo u konsiduera si një “derë e hapur” nga moderatorja, fjali e cila u konfirmua nga ish-konkurrenti.

Çifti kanë qenë ndër më të përfolur me shumë ulje dhe ngritje si brenda dhe jashtë programit deri sa i dhanë fund muaj më parë.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us