• July 30, 2021
 Gjygjtari Alban Zejnullahu,si Simon Kjaer,shpeton jeten e nje futbollisti


Nje rast i ngjajshem me atë të futbollistit danez Erikssen ndodhi kete jave ne Liga Total por fal intervenimit te shpejt te stafit dhe mbi te gjitha te gjygjtarit Zejnullahu u evitua me e keqja.

Reagimi i Zejnullahut ishte i shpejte dhe efikas duke arritur qe futbollistit te Fc 9 Janarit ne fushe ti rikthehej normalitetit, e me pas ai morri tretmanin mjeksor nga personeli i QKUK-Lipjan e tashme ai gjendet mire me shendet.

The post Gjygjtari Alban Zejnullahu,si Simon Kjaer,shpeton jeten e nje futbollisti appeared first on Korrekt Press.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us