• July 30, 2021
 Fluks automjetesh drejt Shëngjinit, trafik kilometrik në autostradën Lezhë-Milot
Trafik i rënduar është krijuar përgjatë autostradës Lezhë-Milot dhe në rrugën e Shëngjinit mëngjesin e sotëm.

Që prej orës 9, është krijuar radhë kilometrike automjetesh ndërsa policia rrugore ndodhet në disa pika për të ndihmuar lehtësimin e lëvizjeve.

Shumica e tyre janë pushues nga Kosova që kanë zgjedhur bregdetin shqiptar për të kaluar pushimet.

© Panorama.al

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us